Часовник, който улавя всяка ваша крачка и действие

Предлагаме на вашето внимание един висококачествен продукт, който изпълнява няклко полезни функции в процеса на видеонаблюдение на вашия дом или офис. Този невероятен и елегантен настолен часовник е оригиналния продукт, който може да видит и в други магазини, и за разлика от тях, той разполага със следните функционалности:

1. Има детектор за движение 2. Включва карта памет в комплекта 3. Има дистанционно
И разбира се най-важното: висококачествена камера, толкова добре скрита, че никога на никой не би направила впечатление.

Освен че е електронен часовник с будилник, този продукт е и шпионски аксесоар с широко приложение. Направените с него снимки са с невероятната резолюция от 1280х960 пиксела. Също така позволява да правите аудио-видео файлове в AVI формат с 640х480 и 30 кадъра в секунда, да записвате само аудио или да го използвате като охранителна система с вградения датчик за движение.

Всичко това можете лесно и удобно да зададете с дистанционното управление с обхват до 15 метра. Вградената презареждаема литиева батерия с капацитет 2200 mAh дава възможност за продължителен запис върху micro SD картата на часовника. (4GB включена в комплекта) Максималния капацитет на картата е 32 GB и можете да запишете около 15 часа видео.

Прочетете и пълната инструкция тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар