Практични и удобно устройство пречи да заспим

Това е практично устройство, което ще ви държи винаги будни, особено, ако имате важна работа за вършене. Като например нечие шпиониране. Или просто трябва да останете будни при абсолютно всички обстоятелства.

Чудесна аларма, която няма да ви позволи и да склопите очи по време на дълго пътуване до морето или на почивка. А както знаем именно отегчението и монотонността на движението са капаните, които по време на дълго пътуване може да са отговорни за вашето заспиване.

Като цяло негова основна характеристика е, че работи на принципа на баланса. Когато човек неволно заспи, той се отпуска и съответно главата му клюмва напред или настрани. И  когато това се случи, ще се включи звуков сигнал, който веднага ще ви разсъни.

Поставя се зад ухото и няма опасност да ви оглуши, така че спокойно може да го носите, докато шофирате. За да го тествате преди истинските действия, го поставете на позицията му зад ухото и чрез завъртане около ухото изберете желаната позиция. След това навеждайте главата в различни посоки, за да установите дали работи правилно звуковата аларма.

Когато сте нагласили желаната позиция можете да бъдете сигурни, че няма да заспите и да изпуснете следения обект. Или пътния знак за онази отбивка, която винаги изпускате.

Няма коментари:

Публикуване на коментар