Техника за шпиони дебне от стената

Това е една практична и много добра техника за шпиони - стенен часовник със скрита камера, който никога няма да има нужда от презареждане. Просто ще го включите към контакта в стаята и ще сте спокойни, че няма да му свърши захранването точно в най-важният момент.

Освен това, тази техника за шпиони разполага и с дистанционно управление, което позволява да манипулирате камерата от разстояние и така да си спестите постоянно пускане и спиране, когато се наложи това.

Със софтуерния детектор на движение можете да снимате само тогава, когато има движение пред камерата на часовника. Скритата камера ще започне да снима 3 секунди преди задействането на детектора и ще спре 15 секунди след като движението е спряло.

С изхода за монитор, тази скрита камера позволява да наблюдавате действието на мястото, където е поставена камерата в реално време, за да можете да реагирате навреме, ако се наложи. Записите на аудио-видео файловете става на 30 минутни клипове върху microSD карта Часовникът се захранва с отделна батерия тип АА, 1.5 V.

Няма коментари:

Публикуване на коментар