Невероятна мини техника за шпиони за преглед на всяка ситуация

Една техника за шпиони може да бъде и с изключително малки размери. Като ето тази мини камера, произведена от един от лидерите в производството на мини техника с високо качество - AEE TECHNOLOGY CO. LTD. Можете да използвате тази камера за Вашите семейни тържества, за запис на бизнес срещи и интервюта, като система за сигурност в дома или офиса, при спортни събития, ловни излети и т.н.

Камерата прави възможни записите в AVI формат с аудио и видео, и освен това резолюцията на направения запис ще е 640х480 пиксела и 25 кадъра в секунда. Максималния капаците на паметта (microSD карта) е 16 GB. (4GB включени в комплекта) 

Презареждаемата литиево-йонна батерия позволява около час и половина непрекъснат запис. Камерата разполага с гласова активация, която включва камерата при наличие на шум над 65 dB.

Така камерата се превръща в система за сигурност или за шпионаж. С разнообразните клипсове, включени в комплекта можете бързо и надеждно да закрепите камерата към всякакви обекти. С драйверите от инсталационния диск можете да я използвате и като web камера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар