Инструкции за използване на шпионска техника: камера-настолен часовник II

Настолният часовник със скрита камера и дистанционно управление, има още много полезни и практични свойства, които го превръщат в чудесна шпионска техника. Част от него е и детекторът за движение, който е много ценен в случаите на наблюдение от разстояние. Както подсказва и името му, този режим се задейства, а с него и камерата, когато пред нейният обектив се осъществи някакво движение. Детекторът не може да отчете дали това е човек или вашата домашна котка например, ето защо камерата ще се включи при всеки случай, когато има движение.

Детекцията за движение е и практичен начин за действие на тази шпионска техника, защото така се спестява от захранването на устройството. За да можете да се възползвате от този режим на работа на вашата шпионска техника, просто трябва да натиснете от дистанционното бутона с малкото човече на него. Лампата започва да мига бързо. В този момент, ако пред обектива на камерата премина човек или има каквото и да е било движение, синята лампа започва да мига все по-бавно, накрая светва два пъти и угасва.

Когато вече искате да изключите часовника-камера, направете това от копчето със символ на него, за вкл./изкл. от дистанционното, синята лампа угасва, устройството е спряно напълно.

Всички записани файлове, направени посредством тази шпионска техника, може да прегледате, като използвате USB кабела, приложен в комплекта. Просто поставете единия край в отвора на устройството, а другия в компютъра и вече имате възможност да свалите от картата данните, които ще ви трябват. Това се прави, докато устройството е изключено, и после от дистанционното натиснете символа за вкл/изкл.

Часовника може да се ползва и като обикновена уеб камера, която да ви бъде пръв помощник по време на вашите разговори по скайп или други чат програми. Като за начало, обаче ще трябва да качите драйверите, които ще ви позволят да работите с нея за вашата операционна система. Драйверите се намират на диска, намиращ се в комплекта.
След като ги инсталирате, трябва само да включите USB кабела, докато обаче устройството е изключено, да натиснете бутона за вкл/изкл. от дистанционното и автоматично ще влезете под режима PC CAM.

Когато батерията на вашето устройство се е изтощила, е наложително да бъде заредена, за да може да работи отново и да прави качествени записи. За тази цел ще трябва да изключите малката шпионска техника от кръглото капаче в дясно на OFF, после поставете USB кабела в нужният слот и изчакайте светодиода да светне в червеноКогато батерията е напълно заредена, лампата угасва. Може да заредите устройството и със специално включения адаптер за целта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар