Инструкции за използване на шпионска техника: камера-настолен часовник I

Това е една висококачествена шпионска техника, която освен като обикновен настолен часовник, с който да съгласувате задачите си, може да се ползва и като устройство за охрана и наблюдение на дома или офиса. Продукта има и дистанционно управление за по-удобна, отдалечена работа, а също така и слот за TF карта. Камерата снима с висока резолюция – 640х480 или 1280х960 пиксела с 30 кадъра в секунда.

Тази шпионска техника е един многофункционален продукт и може да извършва няколко функции: прави видео записи, запис на глас, видео при засичане на движение, прави снимки, може да се ползва като уеб камера за видео-чат, има възможност за нагласяне на аларма и има достатъчно памет, за да съхранява вашите данни.

Освен това има и практична вградена батерия, която позволява записи от 12 часа непрекъснато видео или 25 часа аудио. Поддържа и карти-памет до максимум 32 GB. Лесно дистанционно управление, което ще ви позволи да направите нужните ви записи.

За да включите устройството и да го използвате, първо трябва да го включите. Това става, кат кръглото капаче, намиращо се отдясно се отмества и се поставя TF картата в слота, предназначен за нея. След това се поставя ключето за пускане на устройството, на позиция ON.

Видео записа на тази шпионска техника се стартира от дистанционното. На дистанционното имате международния символ за вкл./изкл. Натискате го, за да включите видеото. Щом синята лампа на часовника светне, това означава, че вашето невероятно устройство е готово за работа.

Видео записа се стартира, като се натисне бутона със символ видео и се задържа постоянно, докато синята лампа на часовника не мигне три пъти, след което угасне. Това значи, че вече записвате видео. По същия начин процедирате и ако вече искате да приключите записа на видеото си. Автоматично камерата ще съхрани направения запис до този момент и след това светва синята лампа постоянно. Това значи, че устройството се е върнало в начална позиция и изчаква да започнете нов запис.

За да правите запис на глас със своята нова шпионска техника, трябва да натиснете съответния бутон от дистанционното. Синята лампа светва веднъж, след което застава в постоянно включено положение. Това значи, че аудиорекордера работи в този момент. Спирането на аудио записа става отново с натискане на бутона . Записва се записаното до този момент, след което синята лампа светва постоянно и това значи, че устройството е в начална позиция и изчаква за понататъшни действия от ваша страна.

Както казахме в началото, устройството може да се използва и да се направи еднократна снимка. Това отново се прави с дистанционното – един удобен начин да хванете всеки важен за вас момент. За целта натискате съответния бутон на дистанционното и влизате в режим на снимане. Още веднъж натискането на вече прави снимката и я съхранява в паметта на устройството. Докато записва снимката, синята лампа постоянно мига. След като светне отново постоянно, значи, че устройството е в готовност за нова снимка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар