Шпионска техника за охранителни цели: скрита камера с детектор за движение

Една много добра шпионска техника, която ще ви бъде от полза във вашият охранителен бизнес, защото притежава светодиодни светлини, както и детектор за движение. Камерата страртира запис в режим детектор на движение, само когато в обсега на камерата се засече движене и прави запис от 10 секунди, след което ако няма повече движение се изключва. И обратното, ако движението продължава, съответно и записа продължава.

Файловете на тази шпионска техника се записват върху картата памет докато движението не спре (поддържа до 32 GB, няма включена карта в комплекта). Камерата има и датчик за осветеност и когато се регистрира движение при ниска осветеност се включва и светодиодния фенер за да може всяко движение да бъде ясно записано с резолюция 640х480 в AVI формат.

Ефективния обхват на сензора за движение на тази камера шпионска техника се разгъва  до 8 метра, а фенера може добре да освети в рамките на 15 метра. Изработена е от водоустойчиви материали и позволява ползване на открито. При запълване на паметта презаписва върху най-старите файлове.

Камерата няма батерия и работи единствено с включен в електрическата мрежа адаптер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар