Техника за шпиони във водоустойчив корпус

Това е невероятен часовник-камера, който освен че ще направи перфектни клипове, ще ви показва точен час, ще ви буди с алармата си, а и ще е много добра идея за подарък на човек, който харесва такъв тип техника. Особено, ако обича и да се гмурка и има желание да запише красивите рибки под морската повърхност. Всичко това го прави този елегантен часовник, който с право може да се нарече и техника за шпиони, и техника за професионалисти-гмуркачи.

Може да правите видеозаписи с него на не повече от три метра дълбочина, снимки и клипове даже и при намалена осветеност. Последното е благодарение на инфрачервената подсветка, която е вградена в корпуса на часовника.

Тази техника за шпиони е снабдена с точно три режима на работа за вашите спомени или пък разследвания: снимки с резолюция 4032х3024 пиксела, видео в AVI формат с 1920х1080 и 30 кадъра в секунда и аудио запис в WAV с 128 kbps.

Когато използвате часовника за подводни снимки трябва да сложите плътното капаче на микрофона (долу, в ляво) в противен случай часовника ще се намокри. В този случай не можете да правите аудио записи, а видеото ще е без звук. Камерата е с вградена памет с капацитет 4 GB.

Няма коментари:

Публикуване на коментар