Техника за шпиони и домашна охранителна система с 4 камери

Предлагаме ви една практична техника за шпиони, която може да се превърна и във вашата практична охранителна видео система, носеща ви информация за това какво се случва във вашия дом или на вашето работно място. Имате на разположение 4 камери, които ще предадат по кабел видео сигнала, както и четириканален видео рекордер.

Двете от четирите камери са куполни, предназначени за вътрешен монтаж и две водоустойчиви за външен. И двата типа са с инфрачервени диоди за нощно виждане, които дават възможност за наблюдение на съответно 15 и 20 метра при пълна тъмнина.

Устройствата се управляват лесно, като за целта разполагат с мишка и дистанционно управление. Видеото от камерите може да бъде гледано на РС монитор през VGA изхода или на телевизор през композитния изход.

С помощта на RJ45 конектора можете да свържете рекордера с Интернет и от отдалечен компютър да конфигурирате системата или да гледате камерите. Рекордера може има детектор за движение и възможност за включване на четири алармени изхода.

Няма коментари:

Публикуване на коментар