Шпионска техника на практична цена: Автомобилна камера с висока резолюция


Това е една качествена шпионска техника, която ви позволява да записвате качествено видео с висока резолюция, която ще ви помогне при вашите разследвания и ще можете да записвате каквото ви трябва и когато ви трябва. Това е автомобилна камера, която може да се монтира на всяка една повърхност в автомобила. Имате възможност да избирате измежду три режима на работа - 1080р/720р/480р. В режим на снимки можете да зададете 12, 8, 5 или 3 мегапиксела.

Автомобилната шпионска техника дава възможност за снимане посредством широкоъгълния обектив от 140 градуса. Обектива на камерата може да бъде завъртян на 180 градуса, а двуинчовия дисплей на 270 градуса, така че да наблюдавате от най-удобната за Вас позиция.

Веднага след като тази камера шпионска техника бъде включена, се стартира и видеозаписа. Освен това обаче може да използвате и софтуерния датчик за движение, който ще превърне камерата в идеалното средство за видеонаблюдение. Записите се съхраняват върху microSD карта, като има възможност за изтриване на най-старите и по този начин да продължите да записвате дори и когато паметта се запълни.
С диодите с видима бяла светлина можете да снимате и през нощта.
Направените записи разглеждате на дисплея на камерата или на телевизор през HDMI изхода на камерата.
Устройството е снабдено с презареждаема литиево-полимерна батерия с възможност за зареждане от USB порта на компютъра или от запалката на автомобила.

Няма коментари:

Публикуване на коментар