Шпионска техника и спортна камера в едно

Практична спортна камера, която разполага с два обектива и възможност да заснеме всичко по пътя си. Освен като камера за снимане на забележителности по пътя на вашият автомобил, тя може да бъде използвана и като шпионска техника. 

Просто я поставяте на таблото, включвате я в запалката на автомобила и може незабелязано да снимате това, което се случва пред автомобила. Тя разполага с възможността да завърта и двата си обектива в хоризонтална позиция на 180 градуса, а ъгълът на снимане е широк – цели 120 градуса. Едната от двете камери на тази шпионска техника, разполага и с цифрово увеличение.

Сигналът от двете камери можете едновременно да наблюдавате на големия 2.7 инчов 16:9 екран. Когато слънцето залезе, но все още има интересни неща за документиране, това може да направите със специално вградените за целта, осем инфрачервени диода, разположени по четири на всяка камера. Активирането им става само с натискането на един бутон.

Снимка може да заснемете в една от следните три резолюции - 1,2,3 МР, а видео в н.264 mov файл с 1280x480, 1280x1440 или 1920x720 пиксела и 30 кадъра в секунда. За лесен контрол над камерата разполагате с дистанционно управление. Камерата има вградена акумулаторна батерия, която можете да зареждате през USB порта на компютъра или от зарядното за автомобил. Записите се съхраняват на microSD карта с максимум 32 GB. През HDMI изхода можете да гледате направените записи с висока резолюция на телевизора си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар