Качествена техника за шпиони в малко дистанционно

Предлагаме ви една малка камерка, която скрита в обикновено дистанционно ще ви помогне да видите всичко, което се случва на място, където в момента не се намирате.

Камерката записва аудио-видео файлове в AVI формат с резолюция 720х480 или отделни снимки в JPEG формат с резолюция 1280х1024.

Вече заснетата информация се записва на допълнително сложена microSD карта, която може да е в размер, какъвто си изберете до 16 GB.

В ключодържателя е вградена презареждаема литиеви-йонна батерия,която дава време за непрекъсната работа около 1 час. Времето за презареждане на батерията е около 3-4ч. В комплекта са включени:мини USB кабел и инструкция на английски.

Техника за шпиони в ключодържател

Видеоклиповете, които прави това невероятно устройство за видео и аудио запис ще запечата важните за вас неща във fullHD резолюция, или под направата на качествени снимки, да записва аудиофайлове.

Освен това има софтуерен детектор за движение, който стартира видео записа при движение пред обектива. За да бъде вашето устройство още по-ефективно и да ви дава максимално от своите възможности, можете да снимате и при пълна тъмнина.

За целта ще се използват и вградените инфрачервени диоди на уреда. Устройството може да бъде използвано като web камера или като преносима памет може да разберете повече от шпонска техника онлайн

За да може да боравите с камерата дискретно тя има вибрация, която Ви помага при работата с нея. Има слот за microSD карта, на която се съхраняват записите. Характеристики: Видео - AVI 1920х1080 Снимки - JPEG 4032x3024 Аудио - WAV 128 kbps Време за работа - около 90 мин.

Димен детектор и камера в една невероятна техника за шпиони

В тази техника за шпиони, има една малка скрита камера. Удобно монтирана в обикновен детектор за дим. Което означава, че без да притеснявате някой, в дадено производствено, административно или търговско помещение, спокойно можете да монтирате детектора ид а сте напълно спокойни за случващото се.

За да можете да контролирате от разстояние функциите на устройството разполагате с дистанционно управление. "Датчика" има светодиоди, които позволяват да видите какво се случва под него дори и при пълна тъмнина.

С тази камера ще можете да направите снимки с резолюция 4032х3024, аудио-видео записи с 1280х720 и 25 кадъра в секунда. Има софтуерен детектор за движение, за да снимате само, когато има движение. Записите се съхраняват върху microSD карта, като максимума на картата е 32 GB.

Интересна и полезна техника за шпиони - GPS тракер с магнити

Едно невероятно средство за проследяване на неверни гаджета или интриганти, за контрол над децата или възрастните родители, е пред вас. Този GPS тракер ще ви помогне във всеки един случай, когато се налага да знаете къде се намира даден човек. Той се намира във водоустойчив корпус, който го защитава от водни пръски и лошо време. Може да бъде надеждно закрепен на всяко метална, гладка повърхност, благодарение на 4-те магнита, които са закрепени на корпуса на тракера.

Предава поисканото точно местоположение посредством смс или към Интернет, където можете да установите нечие местоположение на специалната разработена платформа за Световната мрежа, в която всеки закупил такъв продукт може да влезе.

За да направите правилни настройки за работа на устройството, трябва просто да изпратите смс към сим картата, поставена предварително в тракера. Имате възможност за задаване на оторизирани телефони, настройка на APN, часова зона, IP адрес на сървъра, включване и изключване на аларми и т.н. Когато искате да видите местонахождението на автомобила просто наберете номера на SIM картата в тракера.

Техника за шпиони записва с висока резолюция

Една техника за шпиони може да се намира в различни предмети, удобно и практично скрита, за да даде максималното от себе си и да ви позволи да преглеждате детайлни видеозаписи или снимки, направени по време, когато вас ви е нямало и които има голяма вероятност пряко или косвено да ви засягат.

Един такъв предмет, който ще се върже във всяка административна сграда или производствено помещение е детектор за дим, даващ сигнал към противопожарната система. Но в този специално има работеща с висока резолюция скрита камера.

Тя прави своите записи върху microSD карта, като можете да поставите такава до 32 GB. Монтира се на тавана на помещението и може лесно да бъде свалена, да да се извади картата памет.

За удобната експлоатация на камерата разполагате с дистанционно управление. От разстояние до 10 метра можете да управлявате всички функции да устройството.

Продукта има четири възможности. Можете да правите аудио-видео записи в AVI формат с 1280х960 пиксела, снимки в JPEG с 2 МР, аудио записи във WAV или да използвате детектора за движение и да записвате само, когато пред обектива нещо се случва. Камерата има 72 градуса ъгъл на видимост и минимална осветеност 1 Lux. Оборудвана е с акумулаторна батерия с капацитет 2200 mAh. Видеото заема приблизително 1 GB за 40 минути запис.