Техника за шпиони записва с висока резолюция

Една техника за шпиони може да се намира в различни предмети, удобно и практично скрита, за да даде максималното от себе си и да ви позволи да преглеждате детайлни видеозаписи или снимки, направени по време, когато вас ви е нямало и които има голяма вероятност пряко или косвено да ви засягат.

Един такъв предмет, който ще се върже във всяка административна сграда или производствено помещение е детектор за дим, даващ сигнал към противопожарната система. Но в този специално има работеща с висока резолюция скрита камера.

Тя прави своите записи върху microSD карта, като можете да поставите такава до 32 GB. Монтира се на тавана на помещението и може лесно да бъде свалена, да да се извади картата памет.

За удобната експлоатация на камерата разполагате с дистанционно управление. От разстояние до 10 метра можете да управлявате всички функции да устройството.

Продукта има четири възможности. Можете да правите аудио-видео записи в AVI формат с 1280х960 пиксела, снимки в JPEG с 2 МР, аудио записи във WAV или да използвате детектора за движение и да записвате само, когато пред обектива нещо се случва. Камерата има 72 градуса ъгъл на видимост и минимална осветеност 1 Lux. Оборудвана е с акумулаторна батерия с капацитет 2200 mAh. Видеото заема приблизително 1 GB за 40 минути запис.

Няма коментари:

Публикуване на коментар