Интересна и полезна техника за шпиони - GPS тракер с магнити

Едно невероятно средство за проследяване на неверни гаджета или интриганти, за контрол над децата или възрастните родители, е пред вас. Този GPS тракер ще ви помогне във всеки един случай, когато се налага да знаете къде се намира даден човек. Той се намира във водоустойчив корпус, който го защитава от водни пръски и лошо време. Може да бъде надеждно закрепен на всяко метална, гладка повърхност, благодарение на 4-те магнита, които са закрепени на корпуса на тракера.

Предава поисканото точно местоположение посредством смс или към Интернет, където можете да установите нечие местоположение на специалната разработена платформа за Световната мрежа, в която всеки закупил такъв продукт може да влезе.

За да направите правилни настройки за работа на устройството, трябва просто да изпратите смс към сим картата, поставена предварително в тракера. Имате възможност за задаване на оторизирани телефони, настройка на APN, часова зона, IP адрес на сървъра, включване и изключване на аларми и т.н. Когато искате да видите местонахождението на автомобила просто наберете номера на SIM картата в тракера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар