Мини шпионска техника - IR камера

Това е една удобна и практична шпионска техника, която може да бъде използвана в разнообразни случаи, като наблюдение, запис на спортно постижение или пък просто снимки от незабравими места, които държите да запазите за спомен. С нейният малък размер и широкоъгълн обектив, камерата шпионска техника, е предпочитана пред своите по-обикновени посестрими камери, които не свига, че нямат такова качество, ами трябва и да държите в ръка постоянно, за да заснемете каквото и да било.

Видимостта на обектива е 140 градуса, което позволява да се заснеме цялото купе на автомобила, при евентуално пътуване с автомобил. Захранването идва от многократно презареждаема батерия. Освен видео ще можете да направите доста сносни снимки, а също така и да използвате включения софтуерно детектор на движение. Това значи, че когато искате да заснемете нещо, например, ако сте оставили автомобила на паркинг и държите да знаете какво се случва, камерата ще се включи щом детектора засече каквото и да било движение около обекта.

За да се прехвърлите в желания режим, може да натиснете съответния бутон. Така работата с камерата е лесна и удобна. Видеото се записва в AVI формат и можете да избирате между три режима - 320х240, 640х480,1280х960. Снимките са JPEG с резолюция 2560х1920 пиксела. За снимане при пълна тъмнина камерата разполага с IR диоди, които дават около 5-10 метра видимост на тъмно.

Устройството разполага с бутон за цифрово увеличаване. На екрана от противоположната страна можете следите какво записва камерата. Записите се съхраняват върху SD карта, като максимума е 32 GB. В комплекта разполагате със зарядно за автомобил, вакуумна стойка, USB кабел и AV кабел за включване към телевизор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар