Шпионска техника, комбинираща подслушвател и тракер

Това е едно практично и много лесно за употреба устройство. Малката шпионска техника комбинира в себе си тракер и gsm подслушвател, разполагайки и с невероятната AGPS функция. Благодарение на своя вибрационен датчик и активация чрез глас, това малко нещо се превръща в незаменима и надеждна охранителна система за дома, офиса, автомобила и др.

 Освен шпионска техника, подслушвателят може да е и ценен помощник при изпдаден в не особено благоприятна ситуация. Със своя предварително програмиран SOS бутон, ще позволите на тракера да набира предварително зададен от вас номер, като така го превръщате в паник бутон.

Слушалките от комплекта пък го превръщат и в мобилен телефон. Когато искате да използвате устройството като тракер и необходимо да изпратите команда като SMS и ще получите на мобилния си телефон линк с точното местоположение, отбелязано в Google Maps.

 Когато батерията "падне" до 10% от капацитета си ще получите SMS с предупреждение. Също така подслушвателя може да Ви информира за силата на сигнала на мобилния оператор и текущите си настройки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар