Мини шпионска техника - мини безжична слушалка за големи работи


Искате да водите скришни разговори, като някой таен агент? Или пък чисто и просто да си попрепишете на изпита? Е, ще ви трябва малко помощ няма как. Една малка джаджа от разнообразната шпионска техника ще ви свърши работа. Като тази безжична слушалка например. Тя не е нищо повече от микро индуктивен приемник, който получава аудио сигнала посредством електромагнитна индукция. Тази шпионска техника си е вид еднопосочен приемник, който можете да включите към вашия мобилен телефон, радио приемник, mp3 плеър и всеки друг аудио източник. Изключително малкия му размер го прави почти незабележим.

Как работи? За да го ползвате, само трябва да сложите индуктивната примка около врата и с помощта на жак се включва към източника на аудио сигнал. Слушалката
шпионска техника се захранва с цинкова батерия - 1.55V.
Посредством електромагнитна индукция аудио сигнала се индуцира от примката към слушалката. Колкото по-близо се намира слушалката до примката толкова звука ще бъде по висок.

Ако искате да водите разговор по телефона или да слушате музика и да останете незабелязани тази мини безжична слушалка е идеалното решение за вас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар