Комплект шпионска техника - микрослушалка и предавател, скрит в портфейл


С този комплект от шпионска техника, който включва една микрослушалка и предавател, удобно скрити в обикновен мъжки портфейл, можете успешно да получавате информация, дори и когато не можете да ползвате GSM комуникация. Той използва честотния обхват от 400 MHz.

Осъществената връзка е лесна и надеждна. Това, което трябва да направите, за да ползвате шпионска техника от този вид е само да поставите слушалката в ухото си. Портфейлът е оборудван с приемна антена и индукционна бобина, за връзка със слушалката. Колкото по-близо и портфейла до слушалката, толкова по-силен ще е звука.

Приемника, монтиран в портфейла има две честоти. Те се избират чрез превключване на микроключе. Вижте в какво положение е ключето и настройте предавателя на същата честота. Това става чрез натискане на бутона SCAN и включване на радиото. След това с бутоните CH+ и CH- настройте желаната честота. Когато честотата е настроена натиснете бутона отстрани на радиото и говорете. Максималното разстояние между предавателя и приемника е в рамките на 1000 м. при пряка видимост.

Няма коментари:

Публикуване на коментар