Нетрадиционни места за ползване на заглушители като шпионска техника


Шпионска техника днес може да си закупи всеки, който има действителна нужда от нея. Дали обаче можем да я ползваме навсякъде и кои са местата, които се смятат не за съвсем удачни от всеки? Ако например искате да държите нещата под контрол замислете се дали не нарушавате нечии права, ако устройството е поставено в:

Офис: Да, ако поставите заглушители за мобилни телефони и всякакви радио сигнали, имате сериозен шанс да увеличите работоспособността на хората си, тъй като няма да са разсеяни с телефонни разговори например. Но какво ако на някой му се наложи да се свърже с половинката, детето, родители или просто някой познат или роднина? Все пак не забравяйте, че не работите в ЦРУ /ако наистина не работите/ и не се вживявайте в използването на шпионска техника.
 
Автомобил или друго превозно средство: В случая тук може и да е удачно и не съвсем. Ако например подозирате, че някой може да ви е поставил gsp устройство, с което да следи всяка ваша крачка, да ви следи къде и с кого ходите, то вероятно едно заглушително устройство би свършило чудесна работа, като блокира излъчвания от gps-a сигнал, и така този, който ви следи няма да знае къде се намирате. Ако обаче превозното средство е автобус или автомобил, в който се возят вашите подчинени, мисля, че само защото искате на вас да ви е тихо, няма да е удачно да включите едно такова устройство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар