Техника за шпиони - проследяващи устройства

Този тракер може да ви поднесе много изненади - може да ви покаже кой къде отива и с кого. И то като се залепи съвсем невидим на корпуса на колата. Благодарение на това, че е във водоустойчив корпус ще можете да го ползвате и в по-мокро време.

Със силните четири магнита можете надеждно да го закрепите върху купето на автомобила. Устройството предава информация за местонахождението чрез SMS или към Интернет базирана платформа с помощта на мобилен Интернет (2G GPRS). Настройката на всички параметри за работата на тракера става с изпращането на SMS към картата, поставена в него. Имате възможност за задаване на оторизирани телефони, настройка на APN, часова зона, IP адрес на сървъра, включване и изключване на аларми и т.н.

Ако искате да научите точното местоположение на колата, в която сте поставили тракера, просто наберете номера на сим картата, която се намира в тракера. След като звъни три пъти, на третия път устройството автоматично ще прекрати звъненето и тогава ще получите смс, в който ще се съдържа линк към карта с място и информация за състоянието на батерията.

За следене в реално време, както и за история на маршрутите разполагате с безплатна платформа, която получава данни от тракера чрез GPRS.

Няма коментари:

Публикуване на коментар