Шпионска техника за всеки – интересен часовник-мобилен телефон

Всеки може да бъде шпионин стига да иска. Днес, когато могат да се намерят какви ли не джаджи и шпионска техника на пазара за електроника, можете и да станете невероятни и неповторими в процеса на откриване на важни за вас неща. А ако и техниката е съчетание на няколко уреда в едно, тогава получавате шпионска техника, която е практична и полезна за вас и вашето ежедневие. Като този часовник, който е съчетал в себе си ръчен часовник, скрита камера и мобилен телефон.

С него не само ще можете да правите клипчета и снимки, но може и да се обаждате на близки и приятели. Напълно функциониращия мобилен телефон може да използвате с включените в комплекта слушалки с кабел или чрез bluetooth handsfree. Освен това ще имате камера, с която можете да заснемате аудио-видео файлове или снимки в JPEG формат.

 Имате слот за microSD карта, на която ще може да съхранявате заснетите файлове или снимки. Максималния размер на картата, която можете да използвате е 4 GB. С часовника можете да използвате WAP и GPRS мобилен Интернет. В комплекта имате две литиево-йонни батерии, USB кабел за връзка с компютър, слушалки и микрофон, адаптер за зареждане, ръководство на английски език.

Няма коментари:

Публикуване на коментар