Разтвор за мустаци и бради в помощ на шпионска техника


Когато правим някакво тайно разследване на човек, естествено, че ще използваме шпионска техника. Когато искаме да останем незабелязани от човека, който следим, естествено, че ще използваме дегизировка. И за да сме напълно неразпознаеми, най-добре би било това да не са само такива неща, като бради и мустаци, а също и лице или перука, професионален грим и други. Всичко това може да се намери във всеки един магазин за шпионска техника, като част от каталога.

Но както може би се досещате, след като бъде използване, дегизировката трябва да се премахне. Все пак не може да стоите с перуката или с мустаците. За тази цел, производителите на изкуствените средства за прикриване на собствената индивидуалност, са направили и разтвор, който да разтваря лепилото, което държи перуката, брадата или мустаците.

Той е лек и лесен за използване, и преди всичко изключително безопасен. Което всъщност е най-важното като се има предвид колко трудно се лекува придобито кожно заболяване. Все пак, не ви трябва в хода на вашето разследване с шпионска техника да се снабдите и с някоя екзема, заради това.

Няма коментари:

Публикуване на коментар