Камера в стенен часовник с дистанционно управление – практичната шпионска техника


Представяме ви една уникална шпионска техника. Това е умно монтирана скрита камера, не къде да е, а в толкова банален предмет като стенния часовник на рафта на секцията или пък на стената ви. Едва ли някой дори би заподозрял, че освен него и вас, в стаята има още един чифт очи. Осигурете си малко спокойствие с часовника-камера, който разполага и с дистанционно управление и може спокойно да контролирате от другия край на помещението. Така, когато ви се наложи да правите запис, но не искате да ви видят, че правите нещо съмнително, просто ще натиснете едно копче и камерата ще започне да записва.

Този вид шпионска техника може да се използва и като защита срещу евентуална кражба или пък като устройство за видео контрол. Тя не предава наживо всеки запис, но пък вие винаги може да прегледате по-късно всичко, което е записала, и да поискате сметка на човека.

И когато пак този същият човек открадне нещо ваше, камерата ще го запише без той дори да разбере какво се е случило и ще можете по законов ред да го накарате да си плати, задето е взел нещо, което принадлежи по право на вас. Или пък да разберете поради какво причина половинката ви е изследвала устната кухина на бавачката на детето? С език.

Камерата е монтирана в напълно действащ часовник и по нищо не може дори да се заподозре, че изпълнява и друга функция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар