Комплект шпионска техника от камера в часовник и видеорекордер


Съчетайте два качествени продукта шпионска техника в едно нещо, което ще ви покаже истината такава, каквато е: безжична камера в часовник и безжичен DVR. Камерата, която се намира в напълно работещ ръчен часовник, ще ви помогне да заснемете най-важното видео в своя живот или разследване.

Камерата е малка, но това далеч не означава, че има малки функции. Този вид шпионска техника ви дава възможност да превключвате излъчвания сигнал между един от стандартните канали (CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz). И това не е всичко. Тя разполага с невероятни, практични и много полезни характеристики: 1/4 CMOS сензор и работи при минимална осветеност от 2 Lux. Излъчва на една доста добра резолюция от  510х490 за NTSC и 380х296 за PAL.
Вградената 130 mAh батерия позволява работа на устройството около 1час.

Цифровия видеорекордер, който е част от този комплект шпионска техника, пък улавя и записва сигнала, който излъчва всяка една безжична камера, освен тази в часовника. И то в реално време. Имате и възможност да го ползвате като аудио и видео плейър, да четете книги, да разглеждате снимки. Той поддържа формати MP3/WMA/AMR/AAC/FLAC/APE за музика, формати RM/RMVB/AVI/FLV/MP4/ASF/3GP/WAV/VOB/DAT/MPG за видео и в JPG формат за снимки. За електронни книги в TXT формат.
Чрез видео изхода на устройството можете да преглеждате записите на външен монитор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар