Потайна шпионска техника


Всеки уважаващ себе си техноман, шпионин или просто човек, обожаващ да притежава по някое време нещо новичко, което да му върши добра работа, разполага с някоя и друга електронна джаджа, шпионска техника или подобно.

Напоследък голяма популярност придобиха скритите камери. Те притежават много функции, снимат с доста добра за размера си резолюция, а да не забравяме и друг важен фактор – цената, която е доста приемлива. Освен това скрита камера може да намерите във всеки един предмет, за който може да се сетите.

Като например запалка. Тя поне е предмет, за който никой не би се усъмнил, че е шпионска техника, стига да си няма и той такава в джоба. Колкото и да е малка, тя може да побира изключително много функции. Направо бихте се смаяли от изобретателността на нейните проектанти.

Миниатюрната шпионска техника е идеална за направата на тайни и непозволени снимки, които обаче вие на всяка цена трябва да имате. Освен това разбира се, ще можете да си заснемете и клип. Благодарение и на USB порта от едната страна става за чудесна флаш памет, с която да си пренасяте важните файлове. А ако сте на зор точно в момента и не можете да си вземете PC камера, запалката-камера пак ще спаси положението, защото може да се ползва и като такава.

Няма коментари:

Публикуване на коментар