Записваща техника за шпиони

Това е една невероятна камера, която е скрита в часовник и ще ви покаже час, температура и дата. Но освен това ще ви направи и висококачествени снимки или клипове. С нейната висока резолюция ще успее да прихване всяко едно действие на близки, познато или роднини.

Аудио-видео файловете, които ще направите с нея са с високата резолюция от 1280х720 и 30 кадъра в секунда. Ъгълът на видимост от 140 градуса гарантира, че нищо няма да Ви убегне от погледа.

Снимките, които може да направите с тази камера са в качествената резолюция от 2560х1920 и формат JPEG, както и аудио файлове във WAV аудио файл с 128 kbps. Всички функции на камерата се контролират от дистанционно управление от разстояние до 18 метра.

Камерата има слот за microSD карта и можете да поставите до 32 GB. Приблизителния размер на файла е 1 GB за 40 минути. Устройството има софтуерен детектор за движение, който стартира записа на видео само когато има някакво раздвижване пред обектива. Захранва се от акумулаторна батерия.

Стилна техника за шпиони, която ще намерите само на едно място

Представяме ви една невероятна безжична камера, която може да свържите посредством Wi-Fi с вашия телефон с Андроид или пък моделите iOS.

За целта трябва само да изтеглите едно приложение и можете да бъдете сигурни, че вашето мобилно устройство ще се свърже с камерата и ще ви предава каквото се случва в реално време. А може и да направите видео запис, ако желаете и после да го прегледате пак през телефона.

Камерата има акумулаторна батерия, която позволява около четири часа работа или 720 часа в режим на очакване. Устройството е оборудвано с 1/4" Color CMOS сензор, който осигурява резолюция 640х480 пиксела. Размери: 68 x 62 мм в отворено състояние 63 x 62 мм в затворено.