Техника за шпиони за всеки дом или офис - подслушвател в батерия

Когато искате да направите свое тайно и сигурно разследване, ви трябва една добра камера и един подслушвател. Тези два вида техника за шпиони са идеалните и достатъчни предмети, които са ви нужни. А особено този подслушвател, който е маскиран като обикновена батерия за мобилен телефон е подходяща за една тайна работа.

Тя не би събудила ничие подозрение. Тази батерия обаче е подслушвателно устройство, използващо GSM мрежата на мобилните оператори. Поставете СИМ карта в "батерията", наберете номера и можете да послушвате всичко, което се говори около устройството. Подслушвателят работи с картите на всички мобилни оператори.

Голям комплект от техника за шпиони - камери за видеонаблюдение

Представяме ви един практичен и много полезен комплект, който ще ви помогне да направите своя дом или работно място, сигурни и надеждни. Ще имате пълен контрол над района с помощта на този вид охранителна система.

Комплекта от шпионска техника се състои от четири куполни камери, които са за вътрешен монтаж и от още четири, които са водоустойчиви и това ги прави идеални за външен монтаж. И двата вида имат IR подсветка, за наблюдение при пълна тъмнина.

Резолюцията им е 704х570 пиксела. Рекордера от комплекта има осем аудио (RCA букса) и осем видео (BNC букса) входа. Има три USB порта, мрежов RJ45 порт, VGA изход за връзка с монитор и аудио (RCA) и видео (BNC) изходи за включване към телевизор. Рекордера няма инсталиран твърд диск, като можете да поставите два SATA диска. Сигнала от камерите се записва на диска с H264 компресия. Устройството има детектор за движение и алармен изход. За управлението му имате мишка и дистанционно.

С техника за наблюдение ставаш истински шпионин

Представяме ви един вид шпионска техника, която няма нужда от специално електрозахранване, няма нужда от батерия или нещо, което да го кара да работи. Това е уред за нощно виждане, който не се различава много от обикновения бинокъл, освен по това, че ви дава възможност да различавате ясно фигури и хора и при минимално осветление. Почувствахте ли се вече като Джеймс Бонд?

Поради факта, че има вграден IR източник, с който ясно ще различавате всичко в абсолютен мрак, няма нужда от източник на допълнително осветление. Подходящ е за наблюдение на дивата природа, астрономически наблюдения, при плавания, за търсене и спасяване, за лов.

Уредът за нощно виждане работи с презареждаема акумулаторна батерия. В комплекта ще намерите и зарядно устройство за нея. Характеристики: Обектив - 50 мм Лещи - 80mmF/1.7 Ъгъл на видимост - 12.5 градуса Фокусно разстояние - от 1 м до безкрайност Време за работа - 20 часа при включен IR и 60 часа при изключен Обсег на IR източник - 25 м Степен на защита - IPX4

Едно устройство - преглед на 4 камери наведнъж

Една шпионска техника може да има различни видове измерения. Тя може да е камерата, но може и кабела да е, който свързва рекордера с камерата.

А сега ви предлагаме да разгледате едно специално устройство, което ще ви даде възможност да наблюдавате картина от цели 4 камери наведнъж. Всичко, което трябва да направите е просто да свържете този балуун с всяка камера, посредством UTP кабел.

Той разполага с четири женски BNC конектора за връзка с камерите и един женски RJ45 за UTP кабела.

Максимално разстоянието, на което може да се подава видеосигнал е 300 метра, като кабела задължително трябва да е пет и по-голяма категория.