Престъпленията, които никой дълго време не разкри

Престъпленията може да бъдат действия, извършени с финес и голяма доза интелигентност. Да, вероятно много престъпници са луди, но и за гениите са казвали, че са луди, а в следствие на своята лудост са оставили в наследство на човечеството невъзможни открития.

Едно престъпление може да бъде извършено толкова прецизно, че дълго време следите да водят далеч от истинския извършител. И това съвсем не е сценарий на поредната кримка. Вижте кои са десетте престъпления на 20 век, чието разрешаване години наред е било главоблъсканица за полицията.



Шпионска техника за всеки дом - камера в елегантен настолен часовник

Искате ли да притежавате нещо качествено, красиво и много практично? Не, не говорим за диаманти, момичета, нито пък за поредната техническа джаджа, момчета. Всъщност пак става въпрос за техника, но далеч по-универсална за всеки дом или офис. Става дума за шпионска техника, разположена в съвсем обикновен наглед, с нищо неправещ впечатление настолен електронен часовник. Той ще намери мястото си във всеки един дом, най-вече защото действа и като часовник. Така ще можете да се осведомявате за точно време, ще може да го ползвате и като аларма.

Но едно невероятно допълнение, което ще ви бъде и охранителна система, когато не сте у дома или пък средство за наблюдение на близките хора, е вградената камера в него. Тя притежава и детектор за движение. Така, когато искате да сте спокойни за близките и любимите си, може да го използвате и като шпионска техника.


Шпионска техника за всеки дом - високоскоростна куполна камера

Невероятна и много качествена куполна камера, която може да изиграе ролята на неповторима шпионска техника. Тя притежава и водоустойчив корпус, който я прави идеалната охранителна техника за външната част на офис сграда или дома.

Сензорът е 1/4 инча и CCD. Резолюцията му е 795х596 пиксела и 500 ТВ линии хоризонтална резолюция. Има х10 оптично увеличение и х10 цифрово, функция нощ и ден и няколко режима на фокусиране, контрол на усилването и баланс на бялото.

Камерата има 360 градуса свобода на завъртане хоризонтално и 180 вертикално, като максималната скорост на завъртане е 360 градуса за секунда. Има възможност за връзка с клавиатури и рекордери през RS-485 интерфейс. Захранва се с 12 V DC/ 0.8 A. Размери 128х187 мм.

Шпионска техника в очила за бързи снимки и запис

Различните видове шпионска техник имат различни свойства и функции. Като например една малка скрита камера в предмети, които използвате често и ежедневно. Например тези очила с прозрачни стъкла, които спокойно може да минат и за очила с диоптри. А вие в същото време да направите качествено HD аудио-видео файлче, с резолюция от 1920х1080 или снимки с 2560х1920 пиксела.

Със софтуерния детектор за движение можете да записвате само, когато има движение пред обектива на камерата и така да пестите батерията на устройството.

Очилата имат слот за microSD карта и след поставянето на такава можете да ги ползвате като преносим диск.

Вградената презареждаема литиево-йонна батерия позволява около час - час и половина непрекъсната работа.

Как да се грижим за нашата шпионска техника - домофон с камера

Този вид шпионска техника - домофон с камера е много удобен и невероятно практичен, предвид това, че може да бъде монтиран на всяка врата и да гледате от канапето в хола, кой ви звъни и да прецените дали искате да отваряте или не.

Преди обаче да започнете работа с него, трябва да занете, че този вид шпионска техника е добре да бъде пазена, в противен случай няма да може да се ползва дълго.

Следвайте следните предупреждения и съвети, за да можете да се радвате дълго време на своя електронен уред.

1. Съхранявате и монтирайте на място, недостъпно до обсега на малки деца;
2. Пазете вътрешния монитор от влага и всякакви форми на овлажняване, не монтирайте на място, до което може да достигне вода, сняг и др.
3. Пазете вътрешния монитор от огън, силна топлина или предмети, като запалки, свещи, кибрити и други запалими средства;
4. Пазете от висока температура над 70 градуса;
5. Пазете от изтърване
6. Не съхранявайте в близост до магнитни уреди или кредитни, дебитни карти;
7. Не разглобявайте и не се опитвайте да попрвяте сами уреда;
8. Почиствайте само със суха антистатична кърпичка или влажна такава от пакет, не мокрете с препарати или вода.
9. Не натискайте екрана на камерата, чупливо и и податливо на повреда
10. Пазете от деца
11. Устройството може да взаимодейства с някои медицински уреди, като пейсмейкър и да разстрои работата му, затова не използвайте в близост до човек с такъв уред или поне на 15 см от него.
12. Винаги използвайте оригиналните части на устройството, като зарядно устройство и батерия. Батерията преди първата й употреба трябва да се зареди поне 12 часа.