Шпионска техника за детекция за скрити камери и подслушватели

Една практична шпионска теника, която ще ви помогне да разберете дали някой ви наблюдава или подслушва. Устройството открива скрити камери, аудио подслушватели, GSM подслушватели, WIFI и други предавателни устройства в обхвата 1MHz - 6GHz.

Колкото сте по-близо до скрита камера или аудио подслушвател толкова повече от индикаторите светват. Максималната дистанция на която можете да засечете подслушвателно устройство е 10м. Детекторът е снабден с индикатор за изтощена батерия, слушалки, бутон за настройка на чувствителността и 2 режима на работа (аларма и вибрация). Работи с 2 батерии ААА, които не са включени в комплекта. Размери : 79x53x16мм.

Шпионска техника за стена - камера-часовник

Този стенен часовник е истинско съкровище за всеки, който иска да притежава надеждна шпионска техника, с която да държи под око дома си винаги и по всяко време. Освен това той си е и истински часовник, така че никой не би се усъмнил и за момент.

Нямате нужда от батерия, защото камерата се захранва с адаптер и по този начин непрекъснато е готова за снимане. Стенния часовник има и дистанционно управление с което можете да контролирате функциите му.

Друго голямо предимство - софтуерен детектор за движение, който превръща тази шпионска техника в идеалното средство за запис.

Скритата камера ще започне да снима 3 секунди преди задействането на детектора и ще спре 15 секунди след като движението е спряло. Скритата камера има изход за монитор и можете да наблюдавате в реално време случващото се в охраняемото помещение и да следите работата на камерата.

Записите на аудио-видео файловете става на 30 минутни клипове върху microSD карта Часовникът се захранва с отделна батерия тип АА, 1.5 V. Технически характеристики: Формат - AVI 1280x720/30 fps. Памет - micro SD Обхват на дистанционното управление - до 10 м. Захранващо напрежение - 6V DC Максимална консумация - 270 mA Ъгъл на видимост - 35 градуса вертикално и 46 градуса хоризонтално Работна температура - от -10 до 50 градуса по Целзий Диаметър - 365 мм.

Шпионска техника за истински детективи

Една малка, но много мощна шпионска техника, която ще ви покаже всичко, което трябва да знаете, за да сте наясно с всичко случващо се. Тя се намира в съвсем обикновена шапка с козирка. Малката безжична камера ви дава възможност и за запис на звук. Така нищо няма да остане скрито - не само картина, но и разговорите вече ще са ви ясни.

Или пък ако отидете на някое голямо и значимо за вас събитие, това е начина да го увековечите. На камерата има монтирани 2 бутона, като с единия включвате и изключвате устройството, а с другия може да превключвате един от трите стандартни канала (CH1=2414MHz;CH2=2432MHz;CH3=2450MHz).

Вградената 2.4 GHz антена дава възможност да излъчвате аудио и видео сигнала, заснет от камерата, на разстояние от около 50 метра при пряка видимост. Голямата резолюция (628х586/30 кадъра в секунда) дава възможност да получите ясно и детайлно изображение дори и при слаба осветеност.

Вградената 220 mAh литиево-йонна батерия дава възможност да ползвате камерата в рамките на около 2часа. В комплекта ще намерите - Зарядно устройство с кабел и инструкция на английски.