Шпионска техника за обезопасен дом

Качествена шпионска техника, която спокойно може да използвате в две направления – както за наблюдение и следена на даден човек, така и за своя собствена или за дома си безопасност.

 Когато сте на почивка, в командировка или просто сте далеч от дома си, но трябва да знаете какво се случва, или има опасност някой да влезе с взлом, тогава една подобна шпионска техника – безжична IP камера, която се монтира лесно, ще ви предаде всичко в реално време, така както се случва в дадения момент.

 Това е шпионска техника, която се отличава с компактност и високо качество. Освен по безжичен начин, тя разполага и с кабел, с който може да бъде свърана. Има вграден високоскоростен видео процесор, който възпроизвежда качествена и чиста картина и невероятно детайлно изображение.

Точно, каквото ви трябва. Има 1/4" CMOS сензор и оптимизирана MJPEG компресия за предаване на сигнала. Сигнала от камерата можете да наблюдавате на смартфон или на компютъра си, като се поддържат най-разпространените браузъри - IE, Firefox, Safari, Chrome и т.н. Поддържа HTTP/TCP/IP/UDP/SMTP/DDNS/SNTP/DHCP/FTP.

Има детекция на движение и възможност да задейства външна аларма и да изпрати снимки на e-mail. Камерата има инфрачервени диоди за заснемане и при пълен мрак.

Откриване на шпионска техника

За да откриете всяка поставена в близост до вас шпионска техника ви предлагаме едно мултифункционално устройство откриващо камери и други шпионски wireless продукти. То е малко и практично, и освен това засича RF сигнал с честота от 1MHz до 6.5GHz. включително GSM , WIFI, FM, VHF, UHF, 900/1200/2400 wireless аудио и видео сигнали.

 Разполага и с вграден ярък червен светодиод, който ви позволява да забележите с просто око лещите на всяка скрита камера. Има 2 режима на сигнализиране при откриване на RF сигнал - звуков и вибрация.

Може да използвате и слушалки. Устройството за откриване на всяка една шпионска техника има 4 свето-диода, които ви показват силата на сигнала на открития обект.

 Вградена презареждаема литиево-йонна батерия 500mAh, с време на работа над 6ч. за откриване на скрити камери и над 15ч. за откриване на RF източници. Лесно за употреба устройство с изключително малки размери.

Разтвор за мустаци и бради в помощ на шпионска техника


Когато правим някакво тайно разследване на човек, естествено, че ще използваме шпионска техника. Когато искаме да останем незабелязани от човека, който следим, естествено, че ще използваме дегизировка. И за да сме напълно неразпознаеми, най-добре би било това да не са само такива неща, като бради и мустаци, а също и лице или перука, професионален грим и други. Всичко това може да се намери във всеки един магазин за шпионска техника, като част от каталога.

Но както може би се досещате, след като бъде използване, дегизировката трябва да се премахне. Все пак не може да стоите с перуката или с мустаците. За тази цел, производителите на изкуствените средства за прикриване на собствената индивидуалност, са направили и разтвор, който да разтваря лепилото, което държи перуката, брадата или мустаците.

Той е лек и лесен за използване, и преди всичко изключително безопасен. Което всъщност е най-важното като се има предвид колко трудно се лекува придобито кожно заболяване. Все пак, не ви трябва в хода на вашето разследване с шпионска техника да се снабдите и с някоя екзема, заради това.