Шпионска техника за подслушване

Това е една невероятна антена, която може да ви бъде от голяма полза.

Когато например вашият мобилен телефон е позагубил обхвата си, а за вас е жизнено важно да сте на линия и да могат да ви звънят по всяко време, точно тази антена ще помогне, тъй като тя приема сигнали в честотния диапазон 1700-2000 MHz.

 Може да бъде използвана и като шпионска техника. Например, ако сте поставили някъде подслушвател, но сигналът на мрежата не е много силен, именно тази антена ще помогне отново, за да доловите всичко, което се случва около устройството.

 Характеристики:
 Усилване - 13 dBi Честотен обхват - 1700-2000 MHz Дължина - 600 мм Широчина - 100 мм.

Мини шпионска техника - IR камера

Това е една удобна и практична шпионска техника, която може да бъде използвана в разнообразни случаи, като наблюдение, запис на спортно постижение или пък просто снимки от незабравими места, които държите да запазите за спомен. С нейният малък размер и широкоъгълн обектив, камерата шпионска техника, е предпочитана пред своите по-обикновени посестрими камери, които не свига, че нямат такова качество, ами трябва и да държите в ръка постоянно, за да заснемете каквото и да било.

Видимостта на обектива е 140 градуса, което позволява да се заснеме цялото купе на автомобила, при евентуално пътуване с автомобил. Захранването идва от многократно презареждаема батерия. Освен видео ще можете да направите доста сносни снимки, а също така и да използвате включения софтуерно детектор на движение. Това значи, че когато искате да заснемете нещо, например, ако сте оставили автомобила на паркинг и държите да знаете какво се случва, камерата ще се включи щом детектора засече каквото и да било движение около обекта.

За да се прехвърлите в желания режим, може да натиснете съответния бутон. Така работата с камерата е лесна и удобна. Видеото се записва в AVI формат и можете да избирате между три режима - 320х240, 640х480,1280х960. Снимките са JPEG с резолюция 2560х1920 пиксела. За снимане при пълна тъмнина камерата разполага с IR диоди, които дават около 5-10 метра видимост на тъмно.

Устройството разполага с бутон за цифрово увеличаване. На екрана от противоположната страна можете следите какво записва камерата. Записите се съхраняват върху SD карта, като максимума е 32 GB. В комплекта разполагате със зарядно за автомобил, вакуумна стойка, USB кабел и AV кабел за включване към телевизор.

Шпионска техника, комбинираща подслушвател и тракер

Това е едно практично и много лесно за употреба устройство. Малката шпионска техника комбинира в себе си тракер и gsm подслушвател, разполагайки и с невероятната AGPS функция. Благодарение на своя вибрационен датчик и активация чрез глас, това малко нещо се превръща в незаменима и надеждна охранителна система за дома, офиса, автомобила и др.

 Освен шпионска техника, подслушвателят може да е и ценен помощник при изпдаден в не особено благоприятна ситуация. Със своя предварително програмиран SOS бутон, ще позволите на тракера да набира предварително зададен от вас номер, като така го превръщате в паник бутон.

Слушалките от комплекта пък го превръщат и в мобилен телефон. Когато искате да използвате устройството като тракер и необходимо да изпратите команда като SMS и ще получите на мобилния си телефон линк с точното местоположение, отбелязано в Google Maps.

 Когато батерията "падне" до 10% от капацитета си ще получите SMS с предупреждение. Също така подслушвателя може да Ви информира за силата на сигнала на мобилния оператор и текущите си настройки.

Шпионска техника под формата на handsfree

Невероятна малка и практична камера, монтирана в обикновено хендсфри за телефон. Чудесно замаскирана шпионска техника, която ще направи възможни запис на всяко действие, на всеки разговор или пък просто снимка.

И всичко това без никой да ви види дори. Клиповете от тази шпионска техника се записват в .avi формат, снимките в .jpg, а аудиото – във .wav. Снимките са с висококачествената резолюция от 1280х1024 пиксела, видео с 640х480/ 30 fps, или аудио с 128 kbps, моно.

Камерата шпионска техника разполага с вградена презареждаема литиво-йонна батерия и памет от 4 GB.