Шпионска техника за промяна на гласа – специален микрофон-модулатор


Това е един изключителен микрофон, целта, на който е да промени гласа ви до неузнаваемост. Този вид шпионска техника ще ви бъде от голяма полза, ако решите да се криете от някой досадник или пък искате да разберете дали случайно гаджето не кръшка.

За да работи правилно тази шпионска техника, само трябва да включите жака в компютъра си, така подавате захранване от USB порта и го включвате от копчето. След това можете да избирате от няколко режима на промяна на гласа с последователно натискане на бутон.

Успешно можете да го използвате за Skype или да записвате аудио записи на компютъра си.

Шпионска техника: аудиорекордер


Представяме ви един уникален аудиорекордер, който е невероятна шпионска техника, можеща да се мери само с най-добрите. Когато ви трябва нещо, с което да направите качествен и ясен запис, това е вашето устройство. Имате възможност да правите записи до 70 часа и да съхранявате на вградената памет от 4 GB.

Тази шпионска техника също така има възможността да прави непрекъснат аудио запис в продължение на 10 часа. А най-хубавото е, че прилича на обикновена флашка и така може да си записвате всеки, както и когато поискате.  

Има един лесен за управление бутон, който ви помага да спирате и стартирате записа. Има един малък, дискретен син диод, който показва в какъв режим е тази шпионска техника. Записите са в WAV формат с 128 kbps.
Размери: 70х21х9.4 мм.
Тегло - 13 г.

Комплект шпионска техника от камера в часовник и видеорекордер


Съчетайте два качествени продукта шпионска техника в едно нещо, което ще ви покаже истината такава, каквато е: безжична камера в часовник и безжичен DVR. Камерата, която се намира в напълно работещ ръчен часовник, ще ви помогне да заснемете най-важното видео в своя живот или разследване.

Камерата е малка, но това далеч не означава, че има малки функции. Този вид шпионска техника ви дава възможност да превключвате излъчвания сигнал между един от стандартните канали (CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz). И това не е всичко. Тя разполага с невероятни, практични и много полезни характеристики: 1/4 CMOS сензор и работи при минимална осветеност от 2 Lux. Излъчва на една доста добра резолюция от  510х490 за NTSC и 380х296 за PAL.
Вградената 130 mAh батерия позволява работа на устройството около 1час.

Цифровия видеорекордер, който е част от този комплект шпионска техника, пък улавя и записва сигнала, който излъчва всяка една безжична камера, освен тази в часовника. И то в реално време. Имате и възможност да го ползвате като аудио и видео плейър, да четете книги, да разглеждате снимки. Той поддържа формати MP3/WMA/AMR/AAC/FLAC/APE за музика, формати RM/RMVB/AVI/FLV/MP4/ASF/3GP/WAV/VOB/DAT/MPG за видео и в JPG формат за снимки. За електронни книги в TXT формат.
Чрез видео изхода на устройството можете да преглеждате записите на външен монитор.

Шпионска техника за вашето бебе: бебефон с камера


Това е един вид нова шпионска техника. Т.е. тя не служи за подмолни или скрити цели, а за да защитите своето бебе от злополуки и да можете винаги да го наблюдавате, успокоявайки тревожното си майчино сърце, но без в същото време постоянно да стоите в стаята, надвесени над креватчето.

На самата камера има удобна и стабилна щипка, с помощта на която ще може да закрепите този вид „бебешка” шпионска техника. С помощта на вградените инфрачервени светодиоди, ще може да виждате какво се случва в детската стая и при пълна тъмнина, на разстояние до 5 метра.

Чувствителния микрофон ще Ви позволи да уловите и най-тихия звук. Камерата може да излъчва на всеки от стандартните четири канала.
На 1.5 инчовия монитор можете да наблюдавате и чувате случващото се на разстояние от 30-40 м. при пряка видимост или до 20 м. при наличие на прегради. Захранването на камерата е с адаптер на 9V, а монитора има презареждаема батерия, с индикация за "паднала" батерия.

Приемникът е снабден и с AV изход, като с кабел можете да включите сигнала към по-голям монитор.