Многофункционален цифров аудио рекордер, част от многообразието от шпионска техника


Това е една страхотна шпионска техника, представляваща малък многофункционален цифров аудио рекордер, който има и карта памет от 2GB, а също така елегантен дизайн и светещ цифров дисплей.
Цифровия аудиорекордер ви дава следните възможности:

- да правите запис само с едно натискане на бутона.
- да записвате с гласова активация на устройството.
- има три режима на запис LP ,SP и HP (LP е с най-ниско качество в ACT формат,SP е формата по подразбиране за гласовата актовация - WAV, в HP режим записва с високо качество в MP3 формат)
- устройството има FM радио с автоматична и ръчна настройка и възможност за запаметяване на радиостанциите.
- запис с вграден микрофон.
- запис с външен микрофон.
- запис от външни аудио източници.
- запис на телефонен разговор с включена в комплекта приставка.
- можете да го ползвате като MP3 плеър. Можете да слушате файлове, записани в MP3 и WMA формат.
- има вграден говорител, на който може да прослушвате направените записи.
- има изход за слушалки.
- можете да го използвате като флаш памет, без да инсталирате драйвери за Windows ME/2K/XP/Vista.

Невероятната мини шпионска техника се захранва от една презареждаема литиево-йонна батерия 3.7 V, 180 mAh и индикация за изтощена батерия. Капацитетът на паметта от 2 GB дава възможност за 560 часа запис в LP режим, 140 часа в SP или 34 часа в HP. Записите за с bitrate 8 kbps за LP,32 kbps за SP и 128 kbps за HP.

Размери - 96х30х13 мм
Тегло - 34 г

Шпионска техника за детективи: Детектор за скрити wireless камери и подслушватели


Едно чудесно устройство, което ще изпълни точно и ефективно своето предназначение на шпионска техника, а именно да открива всякакви безжични камери и подслушватели. Това е един уникален детектор, който открива скрити камери, аудио подслушватели, GSM подслушватели, WIFI и други предавателни устройства в обхвата 1MHz - 6GHz.

Колкото сте по-близо се намира тази шпионска техника до скрита камера или аудио подслушвател толкова повече от индикаторите светват.
Максималната дистанция на която можете да засечете подслушвателно устройство е 10м.

За да ви е максимално от полза и да можете да се възползвате от неговите възможности, детекторът-шпионска техника, има индикатор за изтощена батерия, слушалки, бутон за настройка на чувствителността и 2 режима на работа (аларма и вибрация).
Работи с 2 батерии ААА, които не са включени в комплекта.
Размери : 79x53x16мм.

Мини шпионска техника - мини безжична слушалка за големи работи


Искате да водите скришни разговори, като някой таен агент? Или пък чисто и просто да си попрепишете на изпита? Е, ще ви трябва малко помощ няма как. Една малка джаджа от разнообразната шпионска техника ще ви свърши работа. Като тази безжична слушалка например. Тя не е нищо повече от микро индуктивен приемник, който получава аудио сигнала посредством електромагнитна индукция. Тази шпионска техника си е вид еднопосочен приемник, който можете да включите към вашия мобилен телефон, радио приемник, mp3 плеър и всеки друг аудио източник. Изключително малкия му размер го прави почти незабележим.

Как работи? За да го ползвате, само трябва да сложите индуктивната примка около врата и с помощта на жак се включва към източника на аудио сигнал. Слушалката
шпионска техника се захранва с цинкова батерия - 1.55V.
Посредством електромагнитна индукция аудио сигнала се индуцира от примката към слушалката. Колкото по-близо се намира слушалката до примката толкова звука ще бъде по висок.

Ако искате да водите разговор по телефона или да слушате музика и да останете незабелязани тази мини безжична слушалка е идеалното решение за вас.

Комплект шпионска техника - микрослушалка и предавател, скрит в портфейл


С този комплект от шпионска техника, който включва една микрослушалка и предавател, удобно скрити в обикновен мъжки портфейл, можете успешно да получавате информация, дори и когато не можете да ползвате GSM комуникация. Той използва честотния обхват от 400 MHz.

Осъществената връзка е лесна и надеждна. Това, което трябва да направите, за да ползвате шпионска техника от този вид е само да поставите слушалката в ухото си. Портфейлът е оборудван с приемна антена и индукционна бобина, за връзка със слушалката. Колкото по-близо и портфейла до слушалката, толкова по-силен ще е звука.

Приемника, монтиран в портфейла има две честоти. Те се избират чрез превключване на микроключе. Вижте в какво положение е ключето и настройте предавателя на същата честота. Това става чрез натискане на бутона SCAN и включване на радиото. След това с бутоните CH+ и CH- настройте желаната честота. Когато честотата е настроена натиснете бутона отстрани на радиото и говорете. Максималното разстояние между предавателя и приемника е в рамките на 1000 м. при пряка видимост.